FLINK Team

The right consultants for the job

Flinke focus op duurzaam!

Flink kenmerkt zich als een jonge, energieke en innovatieve organisatie gericht op de energiemarkt van de toekomst. Als specialisten in de energiemarkt is die complexe en ondoorzichtige markt voor ons gesneden koek. Dagelijks zijn wij bezig om onze inkoopkracht en kennis te vergroten, dit zorgt ervoor dat onze partners betere voorwaarden krijgen. Als partner van Flink krijg je een vast aanspreekpunt voor al je vraagstukken, wij helpen als sparringpartner om te kijken hoe jouw energietoekomst eruit komt te zien.

Zeker weten dat je altijd als eerst op de hoogte bent van de energiemarkt

Tijn Mutsaers

Tijn is binnen FLINK verantwoordelijk voor alle processen, of zoals hij het zegt: “Alle processen binnen ons bedrijf zo in te richten dat we onze klanten gelukkig kunnen maken.”

“Naast mijn werk sta ik elke dag vroeg op om een goed boek en de krant te lezen, in de avond probeer ik dagelijks te sporten. Boksen helpt me mentaal, conditioneel en met mijn gezondheid (diabetes).”

Persoonlijke doelstelling?
“Iedere dag met een geweldig team onze klanten gelukkig maken.”

Koen Schoolenberg

Koen is binnen FLINK expert op het gebied van contractsoorten. Als grootzakelijk consultant en expert op dit gebied is hij altijd op zoek naar de meest duurzame oplossingen.

Als hij tijd vrij gemaakt krijgt dan bezoekt hij de sportschool, en in het weekend vind je hem voornamelijk achter de draaitafels. In Tilburg heeft hij zich inmiddels gevestigd als house DJ!

Persoonlijke doelstelling?
“Door middel van jarenlange kennis en expertise uitdagingen en verschillende vraagstukken oplossen voor onze klanten.”

Jos Steenbergen

In nooit stil staande markt ben ik de stabiele factor in uw organisatie, door nauw samen te werken en een persoonlijke aanpak ga ik voor een langdurige en prettige werkrelatie.

Als ik niet met mijn werk bezig ben laat ik mijn creatieve kant naar voren komen en zit ik met mijn gitaar op schoot of produceer ik muziek, door deze passie vind ik de balans om de beste versie van mijzelf te zijn.

Jefferson Mc Gill

Jefferson ondersteunt bij aanvragen, vergelijkingen, subsidie aanvragen en factuurcontroles. We vragen regelmatig: “Jeff, wat kun jij niet?”

En wat voor invloed dit heeft op zijn vrije tijd: “Naast mijn werk ben ik actief bezig met sporten en ben ik veel met familie en vrienden.”

Persoonlijke doelstelling?
“Door middel van de kennis die ik in de jaren heb opgebouwd het team versterken en nieuwe uitdagingen binnen het bedrijf aan te gaan.”

Tom Klessens

Tom is binnen FLINK grootzakelijk-. MKB consultant en adviseur op het gebied van energiecontracten, energiebelasting en netbeheerkosten.

Maar niet in zijn vrije tijd. Dan is Tom meer van het bourgondische leven. Bitterbal, biertje. En daar mag ook gerust een buitenlands biertje bij zitten. Reizen doet hij namelijk ook graag. Of pokeren, maar daar mogen we niet teveel over vertellen.

Persoonlijke doelstelling?

“Zowel persoonlijk als zakelijk groeien binnen deze mooie organisatie. Daarnaast streef ik naar een 100% klanttevredenheid bij al onze klanten, om zo langdurige relaties op te bouwen.”

Flink Consultants

Liever persoonlijk contact? Neem dan rechtstreeks contact met ons op

Neem contact met ons op