FLINK Team

The right consultants for the job

Flinke focus op duurzaam!

Flink kenmerkt zich als een jonge, energieke en innovatieve organisatie gericht op de energiemarkt van de toekomst. Als specialisten in de energiemarkt is die complexe en ondoorzichtige markt voor ons gesneden koek. Dagelijks zijn wij bezig om onze inkoopkracht en kennis te vergroten, dit zorgt ervoor dat onze partners betere voorwaarden krijgen. Als partner van Flink krijg je een vast aanspreekpunt voor al je vraagstukken, wij helpen als sparringpartner om te kijken hoe jouw energietoekomst eruit komt te zien.

Zeker weten dat je altijd als eerst op de hoogte bent van de energiemarkt

Tijn Mutsaers

Tijn is binnen FLINK verantwoordelijk voor alle processen, of zoals hij het zegt: “Alle processen binnen ons bedrijf zo in te richten dat we onze klanten gelukkig kunnen maken.”

“Naast mijn werk sta ik elke dag vroeg op om een goed boek en de krant te lezen, in de avond probeer ik dagelijks te sporten. Boksen helpt me mentaal, conditioneel en met mijn gezondheid (diabetes).”

Persoonlijke doelstelling?
“Iedere dag met een geweldig team onze klanten gelukkig maken.”

Koen Schoolenberg

Koen is binnen FLINK expert op het gebied van contractsoorten. Als grootzakelijk consultant en expert dit gebied is hij altijd op zoek naar de meest duurzame oplossingen.

Als hij tijd vrij gemaakt krijgt dan bezoekt hij de sportschool, en in het weekend vind je hem voornamelijk achter de draaitafels. In Tilburg heeft hij zich inmiddels gevestigd als house DJ!

Persoonlijke doelstelling?
“Door middel van jarenlange kennis en expertise uitdagingen en verschillende vraagstukken oplossen voor onze klanten.”

Jos Steenbergen

 

 

 

 

 

 

 

Tom Klessens

Tom is binnen FLINK grootzakelijk-. MKB consultant en adviseur op het gebied van energiecontracten, energiebelasting en netbeheerkosten.

Maar niet in zijn vrije tijd. Dan is Tom meer van het bourgondische leven. Bitterbal, biertje. En daar mag ook gerust een buitenlands biertje bij zitten. Reizen doet hij namelijk ook graag. Of pokeren, maar daar mogen we niet teveel over vertellen.

Persoonlijke doelstelling?

“Zowel persoonlijk als zakelijk groeien binnen deze mooie organisatie. Daarnaast streef ik naar een 100% klanttevredenheid bij al onze klanten, om zo langdurige relaties op te bouwen.”

Flink Consultants

Liever persoonlijk contact? Neem dan rechtstreeks contact met ons op

Neem contact met ons op